dilluns, 23 de juny del 2014

DIA D'ESPERA

Avui no podrem volar a Skardú. L'agència ens informa que ha fet mal temps els darrers dies i que han cancel·lat varis vols, provocant també una llarga cua d’espera d’altres expedicions. Es tantegen varies alternatives, esperar tres o quatre dies no sembla la millor, llogar un vol xàrter o anar per carretera, si per la famosa Karakorum Highway. 

La primera es descarta ja que hem d'anar immediatament cap amunt sinó volem perdre dies i opcions d'aclimatació. La segona i la tercera ja veurem tot i que no serà avui ja que l'arribada d'un líder religiós ha provocat seriosos aldarulls a l'aeroport i han tancat varies carreteres entre elles la que hem de fer.

Dediquem el dia a voltar per les zones més turístiques i segures de la ciutat, primer anem al banc a canviar dollars per rupies (1 US$ = 100 rupies) i després a correus a comprar els segells per les postals que hem d'enviar a tots els nostres col·laboradors un cop siguem al camp base.
Xavi i Joan Marc

I ben dinat que millor que una fantàstica sessió de Tai Chí efectuada de forma magistral pel Pep Lleonart, tot un especialista en la matèria.


Visitem la mesquita Faisal segons diuen una de les més grans de tot Àsia:

Mesquita Faisal

Curiosament allà l'atractiu no són les pedres sinó nosaltres, mica en mica els Pakistanesos se'ns acosten i ens comencen a demanar si ens poden fer fotos ells a nosaltres, som l'atracció és com si realment no haguessin mai vist turistes occidentals. Al vespre de tornada a l'hotel se'ns confirma que continuem en llista d'espera per volar i que la carretera ja és oberta, per la qual cosa tot apunta que anirem a descobrir l'autopista del Karakorum, que els que l'han fet la recomanen estrepitosament per la bellesa del seu paisatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada