EXPEDICIONARIS


Òscar Cadiach, 61 anys. Tarragona. Fundador del Club Alpí K2. El 28 d'agost del 1985, Fou, juntament amb Antoni Sors i Carles Vallès, el primer alpinista català en assolir el cim de l'Everest. També és el català que ha fet més cims que sobrepassen els vuit mil metres, concretament 16 comptant repeticions i cims no principals. Entre les fites més destacades figura la de ser el primer occidental en pujar a l'Everest sense oxigen per la vessant nord. A part d'alpinista, també és guia, fotògraf i càmera d'alçada. Ha realitzat diverses pel·lícules de les seves expedicions guanyant premis arreu del món. Regenta una botiga d'esports de muntanya a Tarragona i una companyia de guies.


Joan Marc Flores, 39 anys. Martorelles. Membre del Centre Excursionista Santa Perpètua i de l’Associació Esportiva Martorelles. Ha realitzat diverses ascensions als Andes concretament a l’Aconcagua de 6.967m, el Llullaillaco de 6.762m, a l’Alpamayo de 5.947m, però també innumerables escalades als Alps i als Pirineus de les que destaquen el Mt Blanc, Matterhorn, Dent Blanche, Gran Paradiso, Dome Des Ecrins, Breithorn, Aiguille de Bionnassay, travessa del massís del Mont Rosa, (Cástor, Pólux, Liskamm), travessa Chamonix-Zermatt amb taula de snowboard. Monitor del Centre d’Esplai El Refugi des de l’any 1990 ha transmès durant anys la il·lusió per la muntanya a molts nens i nenes de Santa Perpètua.Xavier Garcia, 43 anys. membre del CESP (Centre Excursionista Sta. Perpètua). Ha participat en expedicions als Andes (Aconcagua i Llullaillaco), a Rússia (Caucas) amb ascensió a l’Elbrus Est de 5.621m i al Toubkal (Marroc) de 4.167m. Ha realitzat diverses ascensions als Alps, Atles i als Pirineus entre les que destaquen el Mont Blanc, , Aneto, Posets, Vignemale, Mont Perdut, Taillón, Mulleres, Pica d'Estats, etc. Amant de la natura i de tota classe d'esports. Titulat en submarinisme i patró d'embarcacions, soci de Green peace, Amnistia internacional i Enginyeria Sense Fronteres. Sempre predisposat a gaudir de l’aventura que representi un esforç de superació.Jordi Cardona, 50 anys. La Garriga. membre del CESP (Centre Excursionista Sta. Perpètua). Ha realitzat diverses ascensions als Andes, a Rússia (Caucas) i a l’Àfrica, concretament a l’Aconcagua de 6.967m, Alpamayo de 5.947m, Kilimajaro, de 5.895 m, Mont Kenia 4.895 m, Elbrus Est de 5.621m i Toubkal de 4.167m. També ha realitzat innumerables escalades als Alps i als Pirineus de les que destaquen el Mt Blanc, Cervino, Dent Blanche, Barre des Écrins, Mont Blanc de Chelion, Pigne d'Arolla, Petite Aiguille Verte, Aneto, Perdut, Posets, Vignamale, Pica d’Estats, Balaitús, etc. Monitor d’esplai durant 5 anys, escriptor del llibre ‘Aconcagua Quimera o Realitat’ i entusiasta de la fotografia i de les filmacions de muntanya.


Ricard Fernández, 50 anys. Tarragona. Membre del Club Alpí K2. Llicenciat en Ciències Geològiques per la UB i topògraf. Ha realitzat diverses ascensions als Andes i a l’Africa concretament a l’Aconcagua de 6.967m, Llullaillaco de 6.762m, Illimani de 6.462m, Huayna Potosí de 6.088m, Mururata de 5.890m, Condoriri de 5.700m, Kilimajaro de 5.895m, Mont Kenia de 4.895m. També ha realitzat diverses escalades als Alps, Dolomites i Pirineus, entre les que destaquen el Mont Blanc, Mont Blanc de Tacul, Grandes Jorasses, Grand Casse, Cima Grande di Lavaredo, la Torre Trieste, etc. Ha escrit el llibre ‘Que Bonica És La Muntanya’, publicacions de l’Abadia de Montserrat i actualment en procés d’obtenció del títol de guia de muntanya acompanyant.


Jesús Morales, 42 anys. Barcelona. President de la UEC de d’Horta. Ha participat en tres expedicions a muntanyes de més de 8.000 m, coronant el Dhaulagiri de 8.167m en el 2008, intent al Manaslu de 8.147 m al 2010 i cim a l’Everest de 8.848m al 2012. També ha participat en vàries expedicions a l’Argentina, Perú i Xina coronant l’Aconcagua de 6.967 m, el Huascaran de 6.768 m. Gran enamorat de la muntanya de Montserrat, del Pirineu i dels Alps on ha realitzat diverses escalades de dificultat i travesses d’esquí. Es defineix com a fort, noble i amb moltes qualitats per treballar en equip. Veu la muntanya com quelcom romàntic i contemplatiu fugint de la competició. Molt entregat amb la problemàtica del poble Saharaui.

1 comentari:

  1. Uau!!!!!!!!! Quina passada!!!
    Des de Barcelona us enviem molta força i ànims per la tornada.
    i una abraçada especial per al Forti i la Marian.

    Ruth i Eugènia

    ResponElimina