dimecres, 6 d’agost del 2014

DE TORNADA CAP A CASA

Primer de tot disculpar-nos per no haver actualitzat el bloc en pràcticament una setmana, això no ha estat possible per vàries raons, unes de tècniques i altres d'operatives.

Vam sortir del camp base el dia 30 i vam haver de recórrer tot el trekking del Baltoro de 100 km en tres dies. Tres jornades maratonianes la primera de 20 km del Camp base fins a Goro TO, unes 7 hores. La segona la mes dura de 40 km de Goro To a Paiju, unes 14 hores i la tercera també de 40 km de Paiju a Askole, però ja per camí doncs la glacera s'acaba a Paiju de 10 hores. Tots tres dies vam arribar cap al vespre amb el temps just per muntar les tendes sopar i dormir i va fer impossible actualitzar el bloc.La quarta jornada van ser 8 hores per carretera, per dir-li d'alguna manera, doncs es tracta d'una pista sense asfaltar i en un estat lamentable, per arribar fins a Skardu, a la civilització. Allí vam coincidir en el mateix dia un munt d'expedicions que tornàvem, tothom amb el seu mòbil i el seu portàtil, tothom amb set wi-fi i per tant la línia de l'hotel es va saturar i de nou va ser impossible actualitzar.

A Skardu hi vam estar dos dies, el 2 i el 3, i davant de la impossibilitat de volar, ja faré una valoració d'aquest fet en una altra entrada, vam haver d'optar per tornar a Islamabad de nou per la famosa Karakorum High Way. El dia 4 una jornada èpica de 18 hores i el dia 5 unes altres 8 hores més de cotxe, bé de minibus.

Per fi arribem a Islamabad el 5 per la tarda i oh sorpresa, no tenim vol de tornada. De fet mentre érem al camp base ja vam rebre un correu dient-nos que el vol directe del dia 6 s'havia cancel·lat però ens oferien una alternativa pel mateix dia via Londres, alternativa que vam confirmar, doncs ara resulta que aquest vol no era possible i, curiosament, l'agència no ens havia dit res mes fins ara, ja valoraré també aquest aspecte en una entrada posterior. Ens vam passar tota la tarda d'ahir i el mati d'avui fent gestions amb la companyia PIA per tal de trobar una altre vol i pactar una compensació pels inconvenients soferts.

Al final el vol que farem és el següent: Volem demà dia 7 a les 05:25 h. del matí via Istanbul, arribem a Barcelona a les 16:40 h. del mateix dia 7. El vol d'arribada és el FLT1855 de Turkish Airlines, terminal 1. La compensació doncs que el vol Islamabad-Istanbul el farem en business, no està mal.

1 comentari: