dissabte, 12 de juliol del 2014

ACLIMATACIÓ EXPRESS

Ha començat la fase d'aclimatació, la primera intenció era pujar al camp 1 (5.600 m) a dormir i com a molt l'endemà pujar a tocar el Camp 2 (6.400 m). La veritat és que la majoria de la gent s'ha trobat molt bé i s'ha decidit quedar-se a dormir al Camp 2, tots menys el Carlos i un servidor que després d'assolir la cota 5.800 m. he decidit tornar al Camp 1 on hi hem fet dues nits.

Com la gent del Camp 2 es trobava de meravella (quina enveja) han decidit anar a provar sort al Camp 3 (7.100 m) i fins i tot cinc membres han decidit passar-hi una nit, els dos Xavis, el Joan Marc, l'Anna i l'Òscar, la resta han tornat al Camp 2.

Realment amb aquesta aclimatació express ha de ser per molt que no s'aconsegueixi l'objectiu d'aconseguir el darrer vuit mil de l'Òscar i el primer del CESP.

Per els familiars i amics dels companys del trekking informar-vos que cada dia hem estat en contacte amb ells i que les notícies fins ahir és que estaven bé. Avui han d'arribar a Skardu a dormir, però encara no tenim notícies, tanmateix com a Skardu ja tindran internet segur que es posen en contacte amb vosaltres.  

1 comentari:

  1. Buena suerte a todos, que consigáis esa cumbre y volváis a CB sib problemas. Permíteme un deseo especial para Carlos, que culmine ese peoyecto que tantos años le ha costado, lo celebraremos con vosotros!
    Fins al cim!!

    ResponElimina