dimecres, 23 de juliol del 2014

CAMP 3 ASSOLIT, ATAC IMMINENT AL CIM

Entre la una i les quatre de la tarda hora local els nostres expedicionaris han arribat al camp 3, concretament el Jesús, l'Oriol i el Joan Marc ho han fet al camp 3 alt (7200 m) i l'Òscar, l'Anna, El Carlos i el Xavi S. al camp 3 baix (7100 m). El Ricard ha pres la decisió de no atacar el cim i esperar-se al camp 2 a que baixin els companys. Ànims Ricard no haurà sigut una decisió fàcil de prendre. 

La previsió és sortir cap el cim a les 9 de la nit d'avui hora local (les 6 de la tarda hora catalana), és a dir dins de tant sols unes horetes. S'espera poder fer cim en unes 12 hores és a dir cap a les 9 del matí, tot i que es difícil precisar, hem de comptar un interval de tolerància d'unes 2 hores.

La ruta està en perfectes condicions, tal i com s'havia previst avui s'ha fet cim per primer cop aquesta temporada, ens consta que l'expedició dels polonesos ho ha aconseguit, segurament també d'altres però no en tenim encara confirmació.

Les condicions per demà són igual de bones, sol espaterrant, poc vent i a més amb la traça ja oberta pels que han pujat avui, per tant tot pinta que serà un dia memorable.

Els que podeu sintonitzar Ràdio Tarragona, demà de 10 a 11 hora catalana i dins del programa El Pont de Mahoma, intentarem fer una comunicació en directe amb el camp base, a veure si tenim sort i ja podem donar alguna notícia positiva. Val la pena recordar però que el cim només s'aconsegueix quan es torna al camp base per tant màxima prudència fins llavors.

2 comentaris:

  1. Ànims!!! molta sort i força!!! Sempre Amunt!!! Us desitgem des del Ball de Gitanes de Martorelles

    ResponElimina
  2. Molts ànims a tot aquest gran equip!!

    ResponElimina