dimarts, 22 de juliol del 2014

SORPRESA AL CAMP 2

La pujada al camp 2 directe des del camp base és molt dura, 1400 m de desnivell que no es fan en menys de 10 hores. La duresa de l'itinerari ha fet desistir a algun dels nostres companys, concretament en el Xavi Vilardell que ha decidit retirar-se i tornar al camp base.

La resta han arribat sans i estalvis al camp 2, els primers a les 15 h de la tarda i els darrers a les 19 h, com podeu veure un munt d'hores si es té en compte que han sortit abans de les 6 de matí del camp base. Esperem que aquesta nit es puguin recuperar de l'esforç realitzat i així poder demà afrontar amb garanties l'arribada al camp 3.

La sorpresa ha estat confirmar que dues de les tendes que s'havien deixat en la pujada d'aclimatació ja no hi eren. El vent del temporal de la setmana passada les ha fet desaparèixer amb tot el que hi havia a dins, sacs, menjar, gas, etc. Sort que això ja formava part del pla previst i els xerpes han pujat noves tendes i més habituallament.

2 comentaris:

  1. Vinga nois, anims i força per aquest ultim esforç!!

    ResponElimina
  2. Ânims!!!. Veig pel marcador del plànol que el Joan Marc segueix amunt.
    Au vinga amunt, amunt. Obre els teus ulls i amunt. Puja a la barca (en aquest cas al Broad Peak), amb el teu bagatge (la motxilla i totes les experiències viscudes) i recorda que la vida és teva (ple control per les decisions i pels objectius fixats).

    Endavant!

    ResponElimina